neděle 28. září 2014

PŘÍRŮSTKY: Září 2014

Tento měsíc mi přibylo přesně 24 knih. Jak jde vidět na komínku, tak jde zejména o jednu sérii a tou je Hraničárův učeň.

11 dílů Hraničáře jsem si pořídila na bazaru. Řekla jsem si, že tato série bude první, kterou celou dočtu. Mám z knih ohromnou radost. Tři díly mám přečtené na mobilu, tak jsem byla překvapená, že některé ty knihy jsou dost tlusté. Mě jako knihomolovi to rozhodně nevadí!!
Dále tady mám tři recenzní výtisky. Každý od někoho jiného. První kniha Carolina je od Knihcentra.cz, tato kniha se mi opravdu hrozně moc líbila. Romantický příběh zasazený do Paříže a do revoluce si získal moje srdce. Podivuhodná cesta fakíra, který uvízl ve skříni z IKEY už je taky přečtená a zrecenzovaná. Tato kniha slibovala víc, než pak opravdu čtenáři dala. Otrokyni citů čtu právě teď. Kniha získaná přes nové známosti na VŠ. :) Kdo by řekl, že když půjdu na vysokou, tak získám novou spolupráci?? Otrokyně vypadá zatím jako příběh z dalšího světa v budoucnosti, kde je jedna vládnoucí vrstva, která nepřijímá žádné výjimečné osobnosti.
Inkvizitor i Spiknutí v ulici Bílých plášťů jsou recenzní výtisky od nakladatelství Brána. Oba přečtené. Inkvizitor mi moc nedal, spíše pro mne horší průměr, zato Spiknutí.. mě příjemně překvapilo, dozvěděla jsem se spoustu věcí z minulosti.
Další recenzní výtisky. Dívka se sněhem ve vlasech mě nalákala svou anotací. Kniha ON, na tu jsem nažhavená nejvíce. Už se těším, až se do ní pustím. Jsem na ni moc zvědavá. A Lone Wolf je gamebook, tedy kniha, kde můžete ovlivňovat hrdinův osud, chtěla jsem to vyzkoušet, tak tady to mám.
Klasicky u mě vždy přistanou nějaké ty knihy z bazaru. Robina jsem si chtěla přečíst, protože jsem četla spoustu kladných názorů, no moc mě nenadchl. Naštěstí byl z antikvariátu, tak mě nestál moc. Na kacíře jsem zvědavá, taky tato kniha zněla naprosto úžasně a má spoustu kladných ohlasů. A Mercy, to je prostě ♥ záležitost. Doufám, že je jednou posbírám všechny, jako Pokémony :D
Moje ruka touží po meči, by měla být hororovou knihou, kde zabíjí bestie vesničany, tak jsem zvědavá. Žoldnéři fantasie už jsou rozečtení, píši minirecenze na každou povídku zvlášť, takže mi ještě bude chvíli trvat, než se dostanu na konec.

Tak to jsou všechny knihy. Ještě mám tedy 8 knih v krabici, které nebyly ještě oficiálně zařazeny mezi ostatní. Koupila jsem je v hrozném stavu, a ještě jsem je nedala do stavu normálního, takže dokud budou ulepené a hnusné, tak se tady neobjeví.



19 komentářů:

  1. teď čtu 9. díl hraničáře a super :) mohu se zeptat na kterém bazaru jsi je sehnala?

    OdpovědětVymazat
  2. Hraničáře sice nečtu, ale kámoška jo :) Wo, nikdy jsem nikho neviděla koupit si tolik dílů z jedné série najednou :o :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Raději koupím od jednoho člověka všechny díly, než je kupovat po jednom. To bych se na poštovném asi nedoplatila. :)

      Vymazat
  3. Páni, to je ale krásná kupka knih! :) Moc krásné. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tomu říkám sbírka :) nechceš pro nás udělat článek o tom, jak knížky skladuješ? Jestli máš nějaké poličky a potře čeho je třídíš a tak... :)
    Já si kvůli tomuhle problému pořídila čtečku :D

    http://libertas-denise.blog.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná někdy jo.. :D :) Ale nečekej zázraky, prostě jsou knihy úplně všude, kde je místo. Nejvíce jich je soustředěno na půdě, kde mám vyhrazených pár poliček, které jsem dávno překročila už a jsou knihy i v nevyhrazených poličkách :D Třídit takové množství knih, se kterým se pořád hýbe moc nejde, kdysi jsem je třídila podle sérii a pak spisovatelů.

      Vymazat
  5. Tak tomuhle se říká slušná hromada nových knih :D Je to skvělé číslo a vybrala sis skvělou sérii na dočtení. HU je nenáročný a hrozně čtivá série. Každý díl jsem měla maximálně za tři dny dočtený, je to tak napínavé, že to utíká samo. :) Knihu On bych si taky chtěla pořídit a přečíst. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U mě to tak bývá no.. :) člověk má pocit, že koupil jen 6 knih a najednou na konci měsíce, když to dá na jednu hromadu, tak je to dost vysoký komín.. :D Mě se tahle série líbí, takže až někdy budu mít fůru času, tak se do toho pustím. :)

      Vymazat
  6. Týjo :O Tolik knih:) To já mám jen válečné :3 Ale vypadají zajimavě:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já zase nemám válečnou ani jednu :D :) Alespoň něco, co nemám.. :D

      Vymazat
  7. Číslem jsi mi vyrazila dech :D kam se ja se 6 tento měsíc hrabu :D dokoupit celou serii je vzdy krasny pohled ,o knize On jsem také přemýšlela , ale poté si rikam ze to bude asi zas to samé dokola :D Díky čemu jsi na škole získala spolupráci ? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Zase tolik jich není :D :) Díky spolužačce, která píše taky recenze a tak jsme se bavily a na webmagazínu, kde přispívá sháněli někoho do party, tak jsem tam.. :D :)

      Vymazat
    2. webmagazin to mi nic nerika :D

      Vymazat
  8. HU je geniálna séria a tie knihy ti závidím :D ja mám doma iba desať, jedenásť a dvanásť :D

    OdpovědětVymazat
  9. Tak toto je teda hromádka :D Pekná kôpka.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za zpětnou vazbu. :) Komentáře typu dvouslovné věty: Hezký blog, recenze, knihy + Váš odkaz na blog nebudu publikovat. Nezlobte se. :) Nepřijde mi to jako upřímný komentář, ale jen jako reklama.