středa 9. července 2014

KNIŽNÍ PŘÍRŮSTKY: Červenec 2014

Tak tento měsíc mohu uzavřít. :) Už si na 100 % nekoupím další knihy, takže tady přehled knih za červenec. Většina knih mi dorazila během týdne, kdy jsem byla ve Španělsku. :) Jinak jsem pomalu začala sepisovat seznam knih, které mám doma. Zatím jsem něco málo za stovkou.


Knih je celkem 17 z toho jsou 4 knihy recenzní výtisky.
Tady na tyto dvě krásky jsem asi nejvíc pyšná. Ztracený symbol jsem četla na čtečce a hrozně moc se mi líbil, tak jsem si ho pořídila, ještě někde sehnat ty ostatní díly. A knihu Na věky věků jsem zatím nečetla, ale četla jsem první díl Pilíře země a ten mě naprosto uchvátil. 150 Kč + 150Kč bazar facebook.


Tady mám recenzní výtisky od Fragmentu. Ztracený svět v podzemí už jsem stihla přečíst, ale moc mě nenadchl. Ještě se dokopat do recenze a bude to. :) Na nepřítel mého nepřítele se moc těším miluju autorčin humor, tuhle si šetřím na horší časy.

Tuhle knihu jsem chtěla už opravdu hodně dlouho si přečíst, tak teď budu mít tu šanci. Kosmas 59,-
Tuhle sérii moc neznám. Kdysi jsem četla anotaci na první díl, tak jsem na ni zvědavá. 300Kč za všechny knihy bazar facebook.

Tyto knihy jsem sehnala kdesi v internetovém knihkupectví. Všechny stály 39,- no neberte to. :) Navíc Železného krále a Železnou dceru jsem chtěla už hodně dlouho. :) A Satan a smrt je takový bonusek hodnocení a reakce na tuto knihu vypadaly dobře, ještě když jsem neplatila poštovné, co víc si přát.
A taky jsem si dokoupila Harryho Pottera, teď už mi chybí pouze jeden díl. :)

A to je všechno přátelé. :)

Samozřejmě, že to není všechno. Držela jsem se a 22. června jsem znovu podlehla. To je tak, když se jede jednou za čas do města nakupovat. Původně se jelo přítelovi pro kopačky a skončili jsme v Tescu pro dobrotky a já zabloudila očkem po knihách, které jsou jak na truc hned na začátku :D. Samo sebou, že jsem si musela něco odnést. Zvlášť když jsou knihy za 99,- a byly tam kousky, které jsem dlouho chtěla. Sice v měkké vazbě, to mi trochu vadí, ale nějak to skousnu. Tak se na to půjdeme podívat. :)


Celkem přibylo ještě 6 kousků. Dokonce i křížovky. :D
Křížovky jsou recenzními výtisky od Fragmentu. Dostala jsem je dnes a už mám něco málo vyluštěno. Však počkej řepo!! Těš se!! Jasně, že neokopáváme řepu 8 h v kuse, takže až bude svačinka, tak já budu luštit jak o život. :)


Jezdci časem - predátoři jsem chtěla, protože jsem je už četla a moc se mi to líbilo. Někdy za pár světelných let až bude čas, tak obě knihy ze série znovu přečtu a napíšu na ně recenze. :) A Údolí tyrannosaura jsem  viděla v knihovně a pořád mě to lákalo, že bych si to i vzala domů a přečetla si to. To když prodávají 1 + 1 ZDARMA, tak jsem neváhala. :)


Velrybí cestu jsem taky chtěla někdy přečíst, teď budu mít možnost. :) Jágr je už Vánoční dárek pro přítele, tak dlouho se s ní mazlil a nechtěl ji opouštět a měl velký strach, že se prodá do Vánoc, tak jsem mu ji koupila už teď. Takže schovat a ne aby jsi učítal potajmu. :D




23 komentářů:

  1. To je ale hromada skvělých knih. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě bych potřebovala měsíc dešťů, abych to měla i čas přečíst. :D

      Vymazat
  2. Těch knih vážně je! :)) Harry je nutnost pro každého :) A na Železného krále a dceru se už sama taky těším :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky. Mám je tady vedle sebe a pořád po nich pokukuju, že bych ji rozečetla, ale teď mám rozečteno něco jiného no.. smůla.. :D

      Vymazat
  3. Harryho Pottera nemám ani jeden díl, a jak mě to mrzí :( Budu šetřit na kolekci.. Jinak Poslední cesta do Podzemí - nepřečetla jsem to zatím jen proto, že se s tou sérií nechci loučit, ale asi si dám předtím re-reading předchozího dílu :) Opravdu krásné kousky.. A železný král za tu cenu - perfect.. Krásné knížky..

    OdpovědětVymazat
  4. v nadpise je cervenec a v clanku cerven a ve spanu si byla taky v cervnu za kdy to tedy je ? :) nerikej ze je 9. a ty uz si za dalsich 20dni nic nekoupis :D taky se ted krotim :) v cervnu jen 3knihy a ted zatim 1:-) sem na sebe pysna :)) ten seznam se 100 je seznam neprectenych knih ? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už jsem to opravila. :D Ve Španělsku jsem byla na konci června a knihy jsem si rozbalila až v červenci :D :) Tak jsem je dala do července. Ne nekoupím nic :D Mám zákaz.. :D A i sama sobě jsem si dala zákaz. Mám opravdu hoodně nepřečtených knih. Ten seznam se stovkou knih je seznam knih, které vlastním :D Ale to je zatím ve stavu rozepsaných, ještě na tom seznamu nejsou všechny asi jen půlka :D

      Vymazat
  5. myslim ze stvým nakupovacim tempem jich tam musi byt dalsich 200:D ja jsem ted dala torpedo do čteni a zakaz kupovani a mam uz jen 4koupeny neprecteny knizky :-))) prectu to tak do konce pristiho tydne a pak se vrhnu na cteni nejakych uz davno prectenych veci :) a pak az doctu vse co jsem chtela precist znova se vrhnu na velke nakupovani :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky hodně prodávám, takže se ty knihy točí. Možná se tam ještě jedna stovka knih najde :D Sama jsem zvědavá kolik jich nakonec doma mám.

      Vymazat
  6. Pěkné knihy... Harry! Láká mě Železný král a dcera :) A já bych si to teda nemajzla dávat článek tak brzo, jak se znám, beztak bych ještě nakonec podlehla a koupila si něco dalšího.. Přece jenom tři týdny jsou dlouhá doba :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si to majznu, protože už došly i finance.. :D

      Vymazat
  7. Ztracený svět v podzemí- to mám doma už asi dva roky a pořád jsem to nepřečetla. Až to přečteš rozhodně mi dej vědět, jestli je to dobré. :) A Percyho Jacksona bych si chtěla moc moc přečíst. :) Slyšela jsem hodně chvály. :) A Harry Potter je prostě zlato a srdcovka!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už to mám přečtené :) No čekala jsem od toho víc. Jen běhají v tunelech občas je někdo honí, ale nic zvláštního pro mě.

      Vymazat
  8. Wow, tolik knížek! Máš tam spoustu dobrých kniha, jako například Harryho, Na věky věků, nebo Ztracený v podzemí. Ale nejvíc se mi fakt líbí HP, protože to je nejlepší série! :3 Já budu mít tento měsíc míň, protože se o prázdninách moc nedostanu do brna, takže nemůžu utrácet. Ale to přijde v září. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem stejná.. :D Jak jsem doma, tak skoro vůbec neutrácím.. občas něco z bazaru si objednám, ale jak jedu jednou za čas do města, tak to je konec. :D Díky za pochvalu :) Ještě sehnat Pilíře země a bude to ideální :)

      Vymazat
  9. opet odolala :D ja tenhle mesic jen jedna kniha a dnes vychazi Lhářky tak čekám kdy mi knihkupec napise ze si pro ne muzu jet :) jinac nic :)

    OdpovědětVymazat
  10. Držela jsem se statečně - mám za červenec jen dvě knihy a jednu e-knihu. Díky tobě si ale ještě koupím Odstíny života. :D Achjo.. Ale oproti minulým 21 knihám to zvládám docela, ale že to dá zabrat. :) HP chci taky hrozně domů a Železný král/dcera je taková oddechovka, pokud tě teda nenaštve hlavní hrdinka. Ta je děsná! :D A Nepřítel je o něco slabší než první díl, stejně jsem si ho ale užila. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je to hrozny se udrzet kdyz jdes okolo knihkupectvi a tam maji vysvaveno to co ty chces :D

      Vymazat
    2. To se nejde udržet.. :D Ještě za takové ceny :)

      Vymazat
  11. Ty máš vždy veľké hromady kníh heh. :P ale super kúsky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se tak snažím.. ale stejně je jich na konci měsíce vždy hodně :D

      Vymazat
  12. Pěkný komínek! :) Železná série je dobrou volbou a Odstíny života se mi moc líbily :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Železnou sérii právě čtu a líbí se mi. :) A na zbytek se těším :)

      Vymazat

Děkuji za zpětnou vazbu. :) Komentáře typu dvouslovné věty: Hezký blog, recenze, knihy + Váš odkaz na blog nebudu publikovat. Nezlobte se. :) Nepřijde mi to jako upřímný komentář, ale jen jako reklama.