neděle 27. dubna 2014

DENÍČEK: Jak jsem se učila anglicky


Tak je to tady a mě se blíží maturita. Už zítra mám praktickou maturitu, a tak abych se odreagovala a přitom si nepřipadala, že se flákám, tak jsem si včera pustila Tarzana v angličtině. Poprvé jsem zkoušela pohádku Lilo a Stitch a dopadlo to dobře k mému překvapení jsem zjistila, že rozumím i tomu, co říkají. :)

Tento zápisek je ale o Tarzanovi, nevím, proč jsem ho neviděla už 10 let, když je to taková krásná pohádka. Tak jsem se u toho nasmála, že to ani není možné. Dokonce jsem se naučila nové slovíčko APE - lidoop, taky jsem si připomněla výraz be disappointed - tedy v pohádce by Jane byla zklamaná, pokud by Tarzan s ní neodjel do Anglie. Těch slovíček jsem pochytila více, ale nebudu to tady vše vypisovat.

Miluju hlas Phila Collinse úplně jsem si užívala všechny ty písničky, které k pohádce nazpíval. Dokonce jsem se přistihla, že si s ním zpívám a přitom jsem ani nevěděla, že znám slova. :) Už dva dny mi ty písničky běží v hlavě, dopadlo to tak, že jsem si najela na youtube a vyhledala jsem si sountrack k této pohádce, abych si to mohla znovu poslechnout. Asi nejlepší písničky jsou Two words a You´´ll be in my heart.

Taky si dovolím přidat pár mých postřehů.

1) Podle mě je malinkatý Tarzan to nejmilejší a nejroztomilejší miminko ve vodách Walt Disney. Vždycky když ho vidím, tak chci mít taky jedno svoje.





2) Miluju Tarzanovu rodinku. Opět se neubráním tomu, abych neřekla, že je to ta nejhezčí rodina, kterou jsem zatím v pohádce viděla.

3) I když chápu, že je Tarzan pohádka, tak mě překvapilo, co všechno s sebou měla Jane v pralese. Slabikář, dalekohled, kterým sledovali hvězdy, projektor. 


4) K tomu prostě nemám slov, to je prostě nádhera. :)


A tady máme písničku. :)

4 komentáře:

  1. Také vyzkouším, Tarzana jsem neviděla ani nepamatuji :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vyzkoušej. :) Já sama byla překvapená, že jsem rozuměla úplně všemu, co říkali. :)

      Vymazat
  2. A kde ses na něj koukala?? Dáš sem prosím odkaz? Děkuji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://putlocker.bz/watch-tarzan-online-free-putlocker.html

      Vymazat

Děkuji za zpětnou vazbu. :) Komentáře typu dvouslovné věty: Hezký blog, recenze, knihy + Váš odkaz na blog nebudu publikovat. Nezlobte se. :) Nepřijde mi to jako upřímný komentář, ale jen jako reklama.