sobota 16. května 2015

MĚSÍČNÍ PČÍRŮSTKY: Květen 2015


Jako obvykle přináším ukázat knihy, které jsem nakoupila, nebo dostala k recenzi v průběhu minulého měsíce nebo na začátku tohoto. Tento měsíc se budu pouštět celkem do třech recenzních výtisků. V akci jsem pak koupila celkem šest knih od Fantom print. Doufám, že se alespoň k  některým během zkoušek dostanu.


Jako první tady mám dvě koupené krásky. Původně jsem je měla za jinou sérii, která má téměř totožné obálky, ale nevadí mi to, že jsem koupila jiné. Od autora jsem četla první díl série Elfové a právě tu jsem chtěla původně koupit, ale věřím, že tato druhá série bude stejně tak dorá. Už se na knihy těším.
Druhá série koupená ve Fantom printu. Obálky mě zaujaly, knihy jsem měla dokonce na databáziknih v kolonce, chystám se číst, takže jsem je evidentně někde už viděla. Cena krásná 50,- za kus, tak i kdyby knihy nestály za nic, tak mě to tak mrzet nebude.
Poslední koupenou knihou je Riallina hra od známé autorky Patricie Briggs. Myslím si, že můžu tvrdit, že sérii Mercy Thompson zná většina z nás a spousta z nás ji miluje. Já patřím mezi ně, proto mě zajímá i jiná kniha od autorky. Nevydržela jsem, a už jsem knihu i rozečetla. Prvním recenzním výtiskem je pak Zlatá vstupenka. Kniha dorazila tuším minulý týden ve čtvrtek a já ji za dva dny přečetla. Na novém noťaskovi se už rýsuje recenze.
Poslední dva recenzní výtisky mi udělaly velkou radost. Na oba jsem zvědavá. Měla bych je oba přečíst v nejbližších dnech, ať splním termín, ale bojím se, že se mi to bude míchat. V Dračí cestě jsem přečetla asi 4 kapitoly. Je tam několik postav a já jsem zatím z toho mírně zmatená. Po dvou týdnech, kdy jsem knihu odložila a znovu vzala do rukou, nevím, o čem ty 4 kapitoly byly, tudíž musím začít znovu. Temné bratrstvo jsem začala číst včera.Úvodní kapitola nebyla špatná a nalákala mě. Těším se, jak se bude příběh dále vyvíjet.

Z mých květnových přírůstků je to vše. Tento měsíc se snažím krotit jak s nakupováním, tak s recenzními výtisky. Hold patřím mezi vysokoškoláky, kteří se půl roku flákají a pak mají 12 zkoušek během 1,5 měsíce. Takže teď je přednější učení. 

Četli jste něco? Líbilo? 




3 komentáře:

  1. Na dračí cestu jsem se taky chystla, trochu se teda bojím, jestli se mi bude líbit.

    OdpovědětVymazat
  2. Rozhodně jsou to velmi hezké knihy, však můj šálek kávy to úplně není :)

    http://milujemekihy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za zpětnou vazbu. :) Komentáře typu dvouslovné věty: Hezký blog, recenze, knihy + Váš odkaz na blog nebudu publikovat. Nezlobte se. :) Nepřijde mi to jako upřímný komentář, ale jen jako reklama.