čtvrtek 21. srpna 2014

PŘÍRŮSTKY: Srpen 2014

Tak jsem tady zase s dalšími knihami. Opět jsem něco nakoupila v levných knihách u nás v Krnově a pak je zbytek z bazaru. Tentokrát jsem i poprvé zkusila výměnu knih, takže i z tohoto soudku se tady něco najde. No jdeme na ty krásky ne? :)



Celkem je to 17 krásných knih!! Měla jsem jich i více, ale ne takové drahé :D.

Začnu asi tím, čím bych se chtěla nejvíce pochlubit, protože jak já říkám, kdo jiný ti rozumí, jak knihomol. Nikomu jinému se pochlubit nemůžu.. nechápali by to, však to znáte. :)

Je to série Hra o trůny. První díl jsem si koupila za maturitu a teď mi došel konečně i zbytek. Zase odměna za ty dva měsíce práce na poli. :D Jen a jen pro tyto knihy jsem zatnula zuby a každý den tam chodila. (PS: Zjistila jsem, že je téměř nemožné vyfotit tyto knihy vedle sebe, aby šli vidět obaly knih i tloušťka. Než došlo k této fotce, tak jsem jich nafotila přesně 32 pokusů :D Buď jsem amatér, nebo se to nedá :D)

Pak tady mám pár kousků z levných knih. Už tak stály málo a ještě když je tam ta 50 % sleva, tak proč bych tam nezašla že?? :)
Skrytý svět Jaro se ke mně dostal, ani nevím jak. Nikdy ze začátku po knihách z Plejády nesáhnu a nakonec vždy skončí v tašce s ostatními. Nevím, jak to dělají. Ostrovy pokladů mě lákaly, protože mám ráda piráty a tak by ta kniha o ostrovech a známých pirátech mohla být zajímavá. Sto tisíc království je podle anotace stejně propracovaný svět, jako jsou Hry o trůny, to se tedy píše v anotaci, tak jsem se musela přesvědčit a navíc ta obálka ááá.

Dále jsem si splnila sen a koupila si první dva díly Mercy Thompson. Jupíí teď ještě najít ty ostatní díly za tak bezvadnou cenu v bazaru. A první díl Bratrstva mi daroval můj bratříček. Přečetl a prý mu už k ničemu není. Hmm :) Miluju ho!!

Sedmého syna mám na seznamu už dlouho, a tak jsem ho konečně koupila. Původně jsem myslela, že je to fantasy, ani nevím proč. Tady se mi trochu vymstilo, že nečtu anotace. Ale je to kniha historická a ty čtu taky, takže mi to ve finále vůbec nevadí. Poslední dopis od tvé lásky mám také na seznamu dlouho, tak doufám, že když to má tak kladné hodnocení, tak že mě to nezklame jako Hvězdy nám nepřály. Da Vinciho kód nesměl v knihovničce chybět, třetí díl mám taky, tak už jen sehnat ten první. To je historicky první moje série, kterou čtu na přeskáčku. Omylem, ne cíleně. :D Drakovu přísahu jsem počenžovala za jinou knihu o One Direction, které jsem se ráda zbavila. Netušila jsem, že je to novela ke Škole noci, ale snad to pochopím i bez přečtení původní série. A nebo mě to donutí ji přečíst, abych to pochopila.

A nakonec tady mám další knihu z bazaru Než jsem tě poznala. Opět se budu opakovat, doufám, že nebudu zklamaná. A pak tady máme dva díly Prince z temnot, které jsem také vyměnila s jinou blogerkou za knihu svou. Vypadá to slibně, tak se těším, až se k nim prokoušu.

To by bylo tento měsíc vše. Četli jste? Znáte? Chtěli byste nějakou z knih?

19 komentářů:

  1. Z knihy Než jsem poznala jsem byla velice nadšená, hodně moc. Dle mého názoru má s Hvězdami společné pouze to, že jde o tragický příběh. Poslední dopis od tvé lásky si chci přečíst už jen z toho důvodu, že ji napsala Jojo Moyes.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to srovnala s Hvězdami, protože jsem podlehla a přečetla si to, když to má být tak velice úžasná kniha a no nebyla. Pro mne ne.. Tak snad tahle bude dobrá.. :) :)

      Vymazat
  2. Než jsem tě poznala si chci přečíst taky, ale mám na seznamu tolik knih a vůbec nemám z čeho je kupovat. Doufám, že se k tomu brzo už dostanu! Jinak super sbírka knížek! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proto jsem chodila na brigádu no.. :D :) Ale ten svůj seznam taky nemám nikdy šanci celý koupit :D :) Jinak ty knihy z těch bazarů se dají sehnat i za 60Kč, tak to není zase tak moc. :)

      Vymazat
  3. Já bych chtěla Píseň ledu a ohně :D konečně bych měla asi dočíst Střet králů. Ale mám to v elektronické podobě a to není ono. Ale už ji mám rozečtenou skoro 4 měsíce :-/ :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já přečetla v elektronické verzi Hru o trůny a kousek druhého dílu, ale není to ono. :) Tak jsem musela sehnat knihy :)

      Vymazat
  4. Hry o trůny vypadají vážně nádherně takhle po hromadě. Já je mám zatím jen ve čtečce a nějak se nemohu začít. Trochu mi to kazí skutečnost, že už jsem viděla všechny díly seriálové verze.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já raději napřed knihy a pak filmy a seriály. :) Popravdě, mě nebavil seriál. Nelíbila se mi ani jedna postava, jak byla znázorněná. Ani jeden herec mi neseděl. Já si je představuji líp :D :) Seriál mě nebavil, asi taky proto, že jsem znala děj.

      Vymazat
  5. Ty brďo to je teda knih! :) Samé krásné knihy! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Sto tisíc království jsem teda v LK neviděla a ani na internetu nejsou. :/ Mě štve! Jinak také bych ráda Hru o trůny celou sérii a knihy od Moyesové. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To nejsou levné knihy, ta firma, kterou zná každý. Tak se jmenuje obchod v Krnově. :) Jsou tam zlevněné knihy, nevím odkud je berou. :) Takže jsi knihy vidět v LK opravdu nemohla. :)

      Vymazat
  7. Ty jo, to je ulovků! Ještě do konce prázdnin se plánuji vydat také do levných knih :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jenom upozorňuji, že to nejsou LK, tak se jmenuje obchod v Krnově, ale není to ta známá firma. :)

      Vymazat
  8. Jsem ráda ze jsi konecne vsechny Hry o truny sehnala :) opět skvelá hromada , školu noci jsem kdysi četla a první díli jsou super o upírech na škole ale poté se to zacne tak zamotavat a znikne z toho takova slatanina ze jsem u 5dilu zkončila , ale tak novelka bude treba oddechovejsi a tebe to zaujme :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky četla první díl, kdysi. Myslím, že to byla tato série. S těmi upíry je to těžké.. :) No uvidím, jaká ta novela bude.. :)

      Vymazat
  9. Hra o trůny vyzerajú fakt úžasne, normálne závidím, heh. :)) Pekná zbierka, uži si čítanie.

    OdpovědětVymazat
  10. Naprosto úžasné! Vždycky jsem si přála tolik knížek :D Na Hru o trůny se chystám už nekřesťansky dlouho a Sto tisíc království jsem četla o Vánocích a bavilo mě to :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za zpětnou vazbu. :) Komentáře typu dvouslovné věty: Hezký blog, recenze, knihy + Váš odkaz na blog nebudu publikovat. Nezlobte se. :) Nepřijde mi to jako upřímný komentář, ale jen jako reklama.