úterý 11. března 2014

DENÍČEK: Má knihovna

Po zveřejnění mého článku Knižní přírůstky - Březen, kde se sešlo opravdu hodně knih mě jedna čtenářka požádala, jestli bych nevyfotila svou knihovnu. A tak jsem se do toho dala. :)

Rozdělím knihovnu na tři části podle toho, jak mám knihy poskladované všude možně doma.

1. Sklep (ano já vím, hrůza)

Jelikož bydlím u přítelových rodičů nemám svou knihovnu. Knihy jsem si sice přistěhovala, ale nemám je kam dát. Zůstaly bohužel tak, jak jsem je přivezla a to ve velké krabici. Naštěstí je sklep a sklep. V tom našem se dá jíst z podlahy, takže se jim nic stát nemůže. I tak se mi to nelíbí, že tak skončily.

Knihy jsem z krabice vytahala, abych je mohla nafotit vedle sebe. Uf to byla dřina. :)










2. Půda
Tady už jsou VIP, knihy, které chci brzo přečíst a buď si je nechat, nebo je prodat.






3. Noční stolek

Naprosto nechápu, jak se to tam všechno může vejít. A dlužím Vám omluvu, toto je moje VIP. Tyto knihy pořád vytahuju a skládám je jinak a no prostě.. kochám se. Jsou tady hlavně recenzní výtisky a knihy, které jsem si nedávno koupila.

Jak můžete vidět, tak jsou knihy i na zemi, protože mi tam prostě nejdou dát. Nevlezou se tam. Vlevo v rožku můžete vidět odložené obaly od knih. Nerada čtu knihy s přebalem, ničí se. Tak ho sundám a odložím přesně na tamtu hromádku. A v pravo můžete vidět zabalený balíček, který zítra putuje na poštu. Ano, musím některé knihy prodat.







4. Gauč
I když jsem původně psala, že budou ty místa jen tři, kam ukládám knihy, tak je i čtvrté. Na gauč odkládám knihy, které zrovna čtu. Je to místo, které nejvíce rozčiluje mého přítele. Pořád mi knihy z gauče přemisťuje na noční stolek.

PS: Jak vidíte nelžu, opravdu jsou bez obalů.

Tak doufám, že se Vám moje knihy líbí. Škoda kvality fotek, ale co se dá dělat. Někdy v budoucnu je možná nafotím lépe, kvalitnějším foťákem.




7 komentářů:

Děkuji za zpětnou vazbu. :) Komentáře typu dvouslovné věty: Hezký blog, recenze, knihy + Váš odkaz na blog nebudu publikovat. Nezlobte se. :) Nepřijde mi to jako upřímný komentář, ale jen jako reklama.